Общи условия и Доставка

Какво е parino.org

parino.org е търговска онлайн платформа, която предлага стоки на различни производители, вносители и търговци. Това е онлайн платформа, която предлага продукти за бита, офиса, бизнеса, личната хигиена и др., като това улеснява  потребителите при търсене на различни стоки.

Как се доставят поръчките

Поръчките направени през системата на parino.org се доставят, чрез спедитор – Speedy. Всяка поръчка може да бъде доставена до точен адрес или офис на спедитора.
ЗАБЕЛЕЖКА*: При подаване на поръчката препоръчително е добавянето на името или номера на офиса. Ако няма добавен офис се счита, че поръчката трябва да бъде доставена до точен адрес.

Каква е цената на доставката

Цената на доставката е различна за всички продукти и зависи от техните количества, размери и килограми. Тя се определя от спедитора след направената поръчка. Ние, ще напишем ориентировъчни цени за някои продукти. Цената на доставка започва от 3,80лв  с минимални кг и обем.  Това е ориентировъчна цена!

Намерете най близкия офис до вас -> Speedy

Какъв е срока за изпращане на продукт

Пратките се изпращат на текущия ден /ако всяка стока е налична/. Ако дадения продукт не е наличен или в момента го няма ние, ще ви напишем съобщение да изберете друг продукт или да изчакате избрания от вас продукт. Доставки, не се изпращат през събота и неделя, както и официални празници. Поръчки направени след 14:00 часа се изпращат на следващия работен ден! Събота и Неделя са неработни дни, но могат да се правят поръчки, които ще се изпълняват на следващия работен ден!

С кого работим ние

Ние предлагаме само утвърдени на пазара производители и вносители на стоки. Стараем се продуктите, които предлагаме да задоволяват вашето очакване.

Забавяне на поръчка

parino.bg НЕ носи отговорност за забавяне на поръчки свързани с външни фактори. Част от продуктите се произвеждат, а другата се внася в България. Това може да доведе до временни липси в склада на производителя/вносителя.