Чували за смет 80 литра

Полиетиленови чували 130 литра за смет за бита и фирми. Чувалите са подходящи за по-големи от домакински кошове за отпадъци или друга дейност. Минималните количества са по-големи, за да може цената да е добра и да се ползва от лица или фирми търсещи по-големи количества. За гр. Варна и курортите доставката е безплатна при поръчка на минималното количество. За по-малки поръчки разгледайте нашия магазин.

Цена : при запитване

Чували за смет 80 литра

Полиетиленови чували 80 литра за смет за бита и фирми. Чувалите са подходящи за големи домакински кошове за отпадъци или друга дейност. Минималните количества са по-големи, за да може цената да е добра и да се ползва от лица или фирми търсещи по-големи количества. За гр. Варна и курортите доставката е безплатна при поръчка на минималното количество. За по-малки поръчки разгледайте нашия магазин.

Цена : при запитване

Чували за смет 70 литра

Полиетиленови чували 70 литра за смет за бита и фирми. Чувалите са подходящи за големи домакински кошове за отпадъци или друга дейност. Минималните количества са по-големи, за да може цената да е добра и да се ползва от лица или фирми търсещи по-големи количества. За гр. Варна и курортите доставката е безплатна при поръчка на минималното количество. За по-малки поръчки разгледайте нашия магазин.

Цена : при запитване

Чували за смет 35 литра

Полиетиленови чували 35 литра за смет за бита и фирми. Чувалите са подходящи за малки кошчета за отпадъци или друга дейност. Минималните количества са по-големи, за да може цената да е добра и да се ползва от лица или фирми търсещи по-големи количества. За гр. Варна и курортите доставката е безплатна при поръчка на минималното количество. За по-малки поръчки разгледайте нашия магазин.

Цена : при запитване

Чували за смет 20 литра

Полиетиленови чували 20 литра за смет за бита и фирми. Чувалите са подходящи за малки кошчета за отпадъци или друга дейност. Минималните количества са по-големи, за да може цената да е добра и да се ползва от лица или фирми търсещи по-големи количества. За гр. Варна и курортите доставката е безплатна при поръчка на минималното количество. За по-малки поръчки разгледайте нашия магазин.

Цена : при запитване