Полиетилен 650мм 30 микрона

Полиетилен на ролка за бита, индустрията и балнеологии. Полиетилена е единично цепен, и може да се разгъне до 1300мм широчина. Дебелината е 30 микрона. Полиетилена се доставя на ролка, която тежи между 12-17 кг /кг варират поради производствения процес/. За гр. Варна и курортите доставката се прави безплатно. За цяла България - Еконт или Спиди /за сметка на клиента/.

Цена : при запитане

Полиетилен 1000мм 30 микрона

Полиетилен на ролка за бита, индустрията и балнеологии. Полиетилена е единично цепен, и може да се разгъне до 2000мм широчина. Дебелината е 30 микрона. Полиетилена се доставя на ролка, която тежи между 12-17 кг /кг варират поради производствения процес/. За гр. Варна и курортите доставката се прави безплатно. За цяла България - Еконт или Спиди /за сметка на клиента/.

Цена : при запитане

Полиетилен 800мм 50 микрона

Полиетилен на ролка за бита, индустрията и балнеологии. Полиетилена е единично цепен, и може да се разгъне до 1600мм широчина. Дебелината е 50 микрона. Полиетилена се доставя на ролка, която тежи между 12-17 кг /кг варират поради производствения процес/. За гр. Варна и курортите доставката се прави безплатно. За цяла България - Еконт или Спиди /за сметка на клиента/.

Цена : при запитане

Полиетилен по заявка

Вие може да си поръчате полиетилен с ваши размери и дебелина. Ширина; 300мм - 1000мм Дебелина: 20микрона - 100 микрона UV: UV защита Срок на изработка: 2 седмици /при свободни машини и по-бързо/ Мин. заявка: 200кг Доставка: гр. Варна и курортите безплатно | България - Еконт или Спиди /за сметка на клиента/

Цена : при запитане