Почистващ универсален препарат Domestos Citrus Fresh

3.69лв.

За поръчки на едро моля да се свържете с нас, като използвате нашия имейл.

Описание

Почистващ универсален препарат Domestos Citrus Fresh

Почистващ препарат Domestos унищожава всички познати микроби, а благодарение на подобрената си формула полепва по повърхността за по-дълго време след пускане на водата. Подходящ за почистване и дезинфекция на замърсени повърхности от санитарен фаянс, плочки, мивки, канали и подове, след употреба почистващ препарат Доместос оставя свежа аромат на Atlantic.

Продуктът е само за външна употреба.
Избягвайте контакт с очите.
В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Съхранявайте далеч от деца.
Не използвайте след изтичане срока на годност на продукта.

Капачка трудна за отваряне от деца. За да отворите: стиснете капачката от двете й страни обратно на часовниковата стрелка. За да затворите: завъртете капачката по часовниковата стрелка докато чуете щракване. Неразреден при дезинфекция на: ,тоалетни чинии: нанасят се около 80 мл от препарата под ръба на тоалетната чиния и се оставя да действа 15 мин. За по-продължителен ефект да се остави да действа 1 нощ, след което се измива обилно с вода. Канали в кухни/бани: налива се в канала около 30 мл от неразредения препарат и се оставя да действа минимум 5 мин., след което се измива обилно с вода. ,септични ями: налива се около 20 мл от неразредения препарат. Разреден при дезинфекция на: ,подове и големи повърхности – 120 мл от препарата се разтварят в 5 л. Вода и време на въздействие 30 мин. Разходна норма – до пълно намокряне на повърхностите. Да не се използва неразреден препарат върху пода. Приспособления за почистване – гъби и парцали – чрез накисване в продължение на една нощ в разтвор от 60 мл DOMESTOS в 5-7 л. Вода, след което обилно изплакнете преди употреба. Разреден при избелване: безцветни тъкани: накисване на тъканите в разтвор на 20 мл от препарата в 5 л. Вода. Оставя се да действа 1 нощ, след което се измива обилно с вода преди употреба. 1 капачка = 15 мл не използвайте върху повърхности от емайл или полирани метални повърхности (хром/злато). Да не се използва неразреден върху подове, влакна от коприна, вълна и цветни тъкани, кожа или дрехи със специална обработка, на пр. Огнеопорни. Винаги правете справка с етикета на дрехата си. Внимавайте да не разлеете върху платове, мебелировка и килими, тъй като ще бъдат повредени. Винаги бършете разлятото и измивайте обилно с чиста вода. Измивайте ръцете след употреба.

Да се пази от деца, да не се поглъща.

Състав

Натриев Хипохлорид 4.5Г В 100Г; < 5%: Избелващо Вещество На Хлорна Основа; (Натриев Хипохлорид); Нейонни Пав, Катионни Пав, Сапун, Парфюм. Група 1 – Дезинфектанти И Общи Биоциди; Подгрупа 2 – Дезинфектанти И Други Биоциди, Използвани За Масова И Професионална Употреба С Цел Опазване Здравето На Населението. Категория На Потребителите: Професионална И Масова.

Размер: 750мл
Пакет: 1 бр.

 

Допълнителна информация

Количество

750мл

Производител

Domestos

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Почистващ универсален препарат Domestos Citrus Fresh“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Сигурност 53 − 52 =

No more offers for this product!